slideshow 1 slideshow 2 slideshow 3

Tot De Dood Ons Scheidt

De Dienstlift

Nacht Van Arsnoevoo 2022

Denk Aan Mij

DENK AAN MIJ - UITGESTELD

Beste toneelliefhebbers,

Corona blijft ook nu Arsnoevoo achtervolgen. Het virus houdt onze ploeg van 'Denk aan mij' in de tang. Van verstoorde repetities tot geen repetities wegens ziekte en/of quarantaine.

Met spijt moeten wij derhalve meedelen dat alle voorstellingen van 'Denk aan mij' worden afgelast en verplaatst naar het voorjaar/de lente van 2022. De mensen die reeds kaarten hadden betaald worden terugbetaald en onze ereleden behouden hun rechten voor 2022.

Hou het veilig en blijf gezond. We will meet again.

Het Bestuur

COVID

Beste toneelvrienden, net zoals iedere vereniging gaan wij ook gebukt onder de gevolgen van COVID-19. Al onze activiteiten zijn gestaakt, zelfs de bestuursvergaderingen. Dit bemoeilijkt ook de communicatie naar onze leden, waarvoor onze excuses.

Alle erelidvoordelen blijven uiteraard bestaan, we schuiven deze gewoon voor ons uit, en zij blijven dus gewoon geldig. Uiteraard zijn nieuwe ereleden ook nog welkom…

Als de situatie het toelaat, zijn er nog wel enkele plannen voor de nabije toekomst, hou zeker deze pagina in het oog voor meer informatie!

Van Hot Naar Her

AFGELAST OMWILLE VAN COVID-19

 

Neem een land, genaamd "Hot". En een ander, genaamd "Her". Tussen de twee landen, als grens, een rivier. En over de rivier een brug. Een man - we noemen hem Maarten - wordt - om nog onduidelijke redenen - uitgewezen uit het ene land. Hij vertrekt noodgedwongen naar het andere. Maar daar mag hij niet in. Dus keert hij weer naar het thuisland.

Ondertussen gaat het leven zijn gangetje. Mensen doen hun dagelijkse dingen. Ze hebben zo hun eigen zorgen, hun persoonlijke geluk ook. En terwijl het leven, net als de grensrivier, voortkabbelt, loopt Maarten heen en weer over de brug, van de ene douanepost naar de andere, en van de andere naar de ene.

Het verhaal is bijna 100 jaar oud. Het verhaal is brandend actueel. Zelfs de afloop lijkt gisteren geschreven, gebaseerd op het journaal van 7 uur. Komt er een oplossing voor Maarten? Wil je weten wat er gebeurt? Kom dan naar onze voorstellingen op 8, 9, 15 of 16 mei 2020. Breng je vrienden mee en laat jullie boeien door een intrigerend verhaal! Tot dan?

De Bende Van Jan De Lichte

Totaalspektakel met muziek en zang

1745, tijd hongersnood, pest en cholera. Spaanse en Oostenrijkse legers zijn onze streken komen plunderen en onze bevolking uit­moorden. Nu op dit ogenblik, zijn de Fransen ons land binnengeval­len. Ze plunderen en folteren, het volk moet gaan bedelen.

De armoedzaaiers steken de koppen bijeen en vormen een bende. Ze overvallen postkoetsen en kastelen. Jan de Lichte is hun aanvoer­der. Door hun sluwheid halen ze steeds de bovenhand op de niet erg snuggere soldaten en aristocraten.

De wonderbaarlijke spiegelkast van grotemoe

Grotemoe is overleden. Haar huis wordt verkocht. Terwijl Lisanne dat samen met haar mama aan het leegruimen is, krijgt ze op haar gsm een uitnodiging voor een verkleedpartij-tje. Leuk! Maar wat zal ze aantrekken? Lisanne kijkt eens in de kleerkast van grotemoe.

Dan gebeurt er iets wonderlijks! Uit de spiegelkast komen al-lerlei sprookjesfiguren. Een voor één vinden ze Lisanne niet goed genoeg om zich als ‘hun’ personage te verkleden. Ten-slotte wordt Lisanne boos en verdrietig. Ze denkt dat ze nergens goed genoeg voor is.

De Fantastische Anna

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Dat Marthe en Guido zo tevreden zouden zijn dat ze een meid in huis hadden gehaald, had niemand verwacht. Ook zij niet!

Met Die Gast Niks Dan Last

Pages