You are here

Van Hot Naar Her

AFGELAST OMWILLE VAN COVID-19
 

 

Neem een land, genaamd "Hot". En een ander, genaamd "Her". Tussen de twee landen, als grens, een rivier. En over de rivier een brug. Een man - we noemen hem Maarten - wordt - om nog onduidelijke redenen - uitgewezen uit het ene land. Hij vertrekt noodgedwongen naar het andere. Maar daar mag hij niet in. Dus keert hij weer naar het thuisland.

Ondertussen gaat het leven zijn gangetje. Mensen doen hun dagelijkse dingen. Ze hebben zo hun eigen zorgen, hun persoonlijke geluk ook. En terwijl het leven, net als de grensrivier, voortkabbelt, loopt Maarten heen en weer over de brug, van de ene douanepost naar de andere, en van de andere naar de ene.

Het verhaal is bijna 100 jaar oud. Het verhaal is brandend actueel. Zelfs de afloop lijkt gisteren geschreven, gebaseerd op het journaal van 7 uur. Komt er een oplossing voor Maarten? Wil je weten wat er gebeurt? Kom dan naar onze voorstellingen op 8, 9, 15 of 16 mei 2020. Breng je vrienden mee en laat jullie boeien door een intrigerend verhaal! Tot dan?